MINDS AHEAD

Tietoa meistä

Keitä me olemme?
Organisaatiomme, Kansainvalinen taide- ja toimintakeskus ry., Jonka nimi tarkoittaa kirjaimellisesti "kansainvälistä taiteen ja luovuuden keskusta", perustettiin vuonna 2015 Helsingissä (Suomi) ABC Nuorisotoiminta ry: n seuraajana. (Turku), julkinen organisaatio, jolla on erinomainen maine ja joka perustettiin muodollisesti vuonna 2003.


Olemme vilpittömästi sitoutuneita auttamaan nuoria kehittämään kykyjään ja kykyjään eri taiteiden aloilla sekä kehittämään heidän ainutlaatuista kulttuuri-identiteettiään modernin monikulttuurisen yhteiskunnan jäseninä.

Erityisesti teemme aktiivista yhteistyötä venäjänkielisten lasten ja murrosikäisten perheiden nuorten kanssa, mikä tarjoaa heille mahdollisuuden paitsi kasvaa henkilöksi, myös ylläpitää ja vahvistaa venäjän kielen taitojaan, mikä antaa heille mahdollisuuden kommunikoida paremmin venäjänkielisten puolisonsa kanssa.

Järjestämällä lahjakkuutta kehittäviä toimia maahanmuuttajaperheiden lapsille ja murrosikäisille uskomme, että työmme tuloksena torjumme myös monia maahanmuuttajiin ja kansallisiin vähemmistöihin kohdistuvia kielteisiä ennakkoluuloja, antamalla siten arvokkaan panoksen ja luomalla vankan perustan kulttuurienväliselle kulttuurille. vuoropuhelu Suomessa.
Mitä me teemme?
Tarjoamme tunteja kaiken ikäisille - lapsista vanhuksille. Oppitunteihimme kuuluu piirtäminen, neulatyöt, musiikki ja laulu, erityyppiset tanssi- ja akrobatiaopit. Järjestämme myös kesäleirejä perheille ja osallistumme festivaaleihin. Organisaatiomme kasvaessa meillä on enemmän toimintaa sinulle ja lapsillesi.
Koska henkilökuntamme koostuu pääasiassa venäjänkielisistä ihmisistä, pääkohdeyleisömme ovat entisen Neuvostoliiton maista tulevat maahanmuuttajat ja heidän lapsensa. Sanomattakin on selvää, että ketään, äidinkielestä riippumatta, kutsutaan sydämellisesti piireihimme, koska tavoitteemme on tulla todella kansainväliseksi organisaatioksi eli yhdistämään kansoja taiteen kautta. Katso aktiviteetit-osiosta, mitä luokkia tarjoamme.
Tarinamme
Edeltäjämme ABC Nuorisotoiminta ry. Perusti Turussa vuonna 2003 ryhmän kokeneita ja omistautuneita ammattilaisia, jotka olivat siihen mennessä jo paikallisyhteisön tunnettuja ja arvostettuja ihmisiä. 1990-luvun puolivälistä lähtien nämä ihmiset ovat järjestäneet erilaisia luokkia venäjänkielisille lapsille, murrosikäisille ja Turun perheille.

Maahanmuutto entisen Neuvostoliiton maista tähän pieneen satamakaupunkiin, joka sijaitsee 160 km Helsingistä länteen, kasvoi voimakkaasti tuolloin, ja sen myötä maahanmuuttajaperheiden kysyntä erityyppisille taiteen ja alkuperäiskulttuuriin liittyville toimille. 2000-luvun aikana. ABC Nuorisotoimintasta on tullut yksi Turun johtavista luokan ulkopuolisen toiminnan keskuksista, joka tarjoaa laajan valikoiman klubeja kaiken ikäisille ja kulttuurillisille ihmisille.

Hän järjesti konsertteja, kesäleirejä ja kilpailuja taiteen aloilla, mukaan lukien tanssi, musiikki ja urheilu. Lisäksi hän piti kulttuurivaihtoa muiden maiden organisaatioiden kanssa.
Turun pitkän toimintavuoden aikana ABC Nuorisotoiminta ansaitsi monien vanhempien kiitollisuuden ja monien sen piiriin osallistuvien lasten ja nuorten rakkauden.

Hänen rakennuksestaan Varissuon mikroalueella Orminkuya-kadulla on tullut monille toinen koti. KTT aikoo viedä tämän epäitsekkään omistautumisen lipun päättäväisesti eteenpäin ja muuttaa siitä käyntikorttinsa toimimalla nyt pääasiassa Suomen pääkaupungissa Helsingissä säilyttäen läsnäolonsa Turussa.
Tavoitteemme

Tulevaisuuden pyrkimyksemme on tulla johtavaksi luokan ulkopuolisen koulutuksen ja luovuuden keskukseksi eri ikäisten ja kulttuurien ihmisille pääkaupunkiseudulla, samoin kuin maailmankuulu kansainvälistä kulttuurivaihtoa edistävien tapahtumien järjestäjä ja esimerkki organisaatioistamme ympäri maailmaa.
Olemme iloisia siitä, että meillä on mahdollisuus osallistua yhteisömme julkiseen elämään ja esimerkkimme avulla tuhota monikulttuuriseen yhteiskuntaan liittyviä muukalaisvihamielisiä ennakkoluuloja. Teemme yhä enemmän työtä tarjotaksemme taiteeseen ja kulttuuriin perustuvan luokan ulkopuolisen koulutuksen.
Lähetä meille viestisi
Hyväksyn henkilötietojen käsittelyn
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat