MINDS AHEAD
Akrobatiaa!

Kiirehdi varaamaan paikkasi lasten akrobatiakurssilta! Onko lapsesi aktiivinen ja liikkuva? Meidän harjoitukset antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden unohtaa hetkeksi älypuhelimet ja muut tekniset laitteet ja nauttia elävästä sosiaalisesta elämästä.

Ryhmäharjoituksissa lapset ja nuoret oppivat tuntemaan kehoaan ja voittamaan pelkonsa. Emme kehitä pelkästään kehomme notkeutta ja kauniita linjoja, vaan opettelemme myös ottamaan vastuuta kuten itsestämme, myös kavereista. Harjoituksissamme opettelemme kuulemaan, näkemään ja saavuttamaan tavoitteita.

Lopputuloksena on pieni esitys, taikasatu, mikä luodaan omalla viisaalla keholla. Tulkaa meille ja osallistukaa sadun tekemiseen! Harjoitukset parantavat ryhtiä, kehittävät notkeutta, voimaa, koordinaatiota, sekä kehittävät lasten ja nuorten taidesuuntausta.

Opettaja : Marina Vavilova, Neuvostoliiton akrobatian mestari, valmistunut liikunnan ja urheilun instituutista P. F. Lesgaftan nimeen, toimiva Turun AMK:n taideakatemian päätoiminen opettaja. Opetuskieli: suomi ja venäjä.

Akrobatiakoulun oppilaat ovat moninkertaisia finalisteja ja voittajia kansainvälisissä kilpailuissa ja festivaaleissa.

Tule sinäkin meille!

Harjoitukset pidetään sunnuntaisin klo 11.30

Ilmoittautumiset :p Marina Vavilova 0407574316 tai sähköpostitse kttkeskus@gmail.com
Lähetä meille viestisi
Hyväksyn henkilötietojen käsittelyn
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat