MINDS AHEAD
Ekaterina Goncharova
Ekaterina Goncharova
Ekaterina on rytminen opettaja tuleville laulajille.
On helppo arvata, että hänen maailma on mielenkiintoinen eikä ole ollenkaan tylsää.

Kaikki alkoi varhaisessa iässä. Viiden vuoden ikäisenä hän esiintyi sirkussa ja hänellä oli suuria tulevaisuudensuunnitelmia. Takaisin Neuvostoliiton aikana kouluaikana hän matkusti Suomeen ja Ruotsiin. Lapsuudestaan asti hän on harjoittanut menestyksekkäästi erilaisia tansseja, ja teini-ikäisenä hän sai apurahan harjoitteluun Yhdysvalloissa.

Myöhemmin Catherine sai suorittavan taiteen kandidaatin tutkinnon Turun taidemuseossa. Opiskellessaan siellä hän liittyi Katyusha-yhtyeeseen koreografina, opiskeleen ja työskenteleen samanaikaisesti.

Hänen synnynnäinen kykynsä ja monen vuoden opinnot antoivat yhtyeelle nopeasti hedelmää - Katyusha voitti kilpailujen ja festivaalien palkintopotit sekä Suomessa että muissa maissa. Catherine lähti jonkin aikaa joukkueesta työskentelemällä erikoisalueella Etelä-Euroopassa (Kreikka, Italia, Portugali, Espanja) ja Ranskassa, missä hän paransi tanssitaitojaan työskentelemällä maailmanluokan DJ: iden ja muusikoiden kanssa.

Noina vuosina hän opetti myös tanssia ja kuntoa aikuisille ja lapsille, ja hän omisti useita tanssikouluja Portugalissa. Catherinen opettamiin tanssityyppeihin kuuluivat argentiinalainen tango, tanssisali, baletti, moderni (mukaan lukien jazz), kansantanssi, flamenco ja hip hop, ja hän oli myös vettä aerobicin, pilatesin, joogan ja Zumba®: n ohjaaja. Catherinen työkokemus ylittää kaksikymmentä vuotta, ja hän on samalla vakuuttunut siitä, että parantamisen varaa on aina.
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat