MINDS AHEAD
Musiikki on aina ollut KTT: tä edeltäneiden organisaatioiden pääpaino (vuonna 2003 perustettu ABC Nuorisotoiminta ry. Ja vuonna 1996 perustettu Katyusha-yhtye). He kasvattivat useita musiikkikilpailujen ja -festivaalien voitijoita ja järjestivät myös he itse.

Laulut ja rytmit ovat luonnollisimpia tapoja taiteelliselle ilmaisulle: linnut laulavat, monet nisäkäslajit, kuten ihmiset, ja jopa laulavat kalalajit ovat viime aikoina löytäneet tutkimuksen. Puhumattakaan planeettamme monien kulttuurien tuhansien vuosien historiasta.
Pidämme itsestään selvänä, että jokaisella lapsella on luontainen musiikillinen kyky. Tämän lahjakkuuden kehittäminen on persoonallisuuden kehitystä, koska musiikki taiteen muodona on aivoille sama kuin kehon kuntosali - laulavatko ihmiset soittoa, kehittivätkö huomion koordinaatiota ja kestävyyttä.

Nämä asiat ovat tärkeimpiä henkilökohtaisen menestyksen kannalta, joten musiikin opettaminen varhaisesta iästä lähtien tarjoaa huippuosaamista kaikilla aloilla aikuisena, olipa kyse sitten taiteesta, humanistisista tai tieteellisistä, lääketieteellisistä tai urheilullisista.

Mutta jos olet hieman vanhempi, se on kunnossa - ei ole koskaan liian myöhäistä herätä luontaisia kykyjä!

Tarjoamme tunteja kaiken ikäisille. Meillä on ryhmiä, joiden avulla esitellään musiikin maailmaan leikkisällä tavalla (ikäryhmät 3-4, 5–7-vuotiaat), ja tarjoamme myös ryhmä- ja henkilökohtaisia oppitunteja laulusta ja soittimista (piano, kitara, viulu) vanhemmille - - ilman ikärajoituksia.
Lähetä meille viestisi
Hyväksyn henkilötietojen käsittelyn
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat