MINDS AHEAD
Tatyana Pöllänen
Tatyana Pöllänen
Nimeni on Tatyana Pöllänen.

Hän valmistui vuonna 1986 valtiollisesta pedagogisesta instituutista, jonka nimi on P.F.Lesgaft, valmennustekniikasta, minulla on kouluttajan, tutkijan, fysioterapian ohjaaja, hierontaterapeutin tutkintotodistus, ja minulla on myös erikoistumista lasten lääketieteelliseen ja neurologiseen hierontaan työpaikalla Lasten kaupungin sairaalan nro 1 perusteella. Pietari. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli Leningradin alueen Vsevolozhskin keskussairaalassa vastasyntyneiden patologian osastolla.

Minulla on erikoisuus hydrokinesiterapiaan ja omaan ZP Firsov -tekniikkaa - vastasyntyneille uintia, samoin kuin puheterapiahieronnan tutkintotodistuksen ja todistuksen magneettisen tyhjiöhieronnan suorittamisesta (SV Solovjovan menetelmä).

Suomessa hän työskenteli vuonna 1992 - Kajaanissa, Skandic Kajanus Kylpylä, 1996 - Oikeusministeriö (hieroja), 1999 - Ihonhoitoklinika Eilla Helgren, 2004 - Hotel Kämp (kylpylä, hieroja).
Vuonna 2018 hän harjoitti työpaikkaa Pasilafisioterapiassa korkeasti koulutetun fysioterapeutin Hannu Puolacanajon kanssa.

Vuodesta 2001 olen ollut yksityinen yrittäjä.

Ammattini on ollut yli 30 vuoden ajan olennainen osa elämääni, olen kiinnostunut ammatillisen tasoni parantamisesta, joten suoritan täydennyskurssin kahdesti vuodessa Pietarin lasten alueellisessa sairaalassa (vastasyntyneiden patologian osasto), otan mestarikursseja ammattilaisilta, jotka kehittävät viimeisimpiä lasten hoitomenetelmiä.

Olen aktiivisesti yhteistyössä Pietarin neurologien ja ortopedien kanssa, vain ammattitaitoisessa ryhmässä voidaan saavuttaa hyvä tulos.

Tällä hetkellä johdan erilaisia liikuntaterapiaryhmiä ja teen vauvahierontaa yhteistyössä CTT: n kanssa.
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat