MINDS AHEAD
Rimma Vallius
Rimma
Vallius
Rimma Vallius on venäjän kielen ja kirjallisen luovuuden opettaja kouluikäisille ja esikoululaisille.

Rimma on sitoutunut innostamaan lapsia rakastamaan venäjän kieltä, joka on yksi tunnustettuja maailman kieliä, jolla on tuhansien vuosien historia.

Hänen tunnit ovat suunnattu Suomen venäläiseen vähemmistöön kuuluville lapsille, monikansallisille lapsille, joiden vanhemmista yksi on venäjän kielen äidinkielenään puhuja, sekä venäjänkielisistä maista tulevien maahanmuuttajien lapsille.

Venäjän kieli on arvo ja tärkeä osa näiden lasten perintöä, joten heille on hyödyllistä kehittää kirjallista lukutaitoa. Kielitaidot parantavat epäilemättä uranäkymiä nykyaikaisessa globalisoituneessa maailmassa, etenkin venäjän kielen taito Suomessa, kun otetaan huomioon kauppasuhteiden merkitys Venäjän kanssa.

Rimma on ammattimainen opettaja, hän on valmistunut Petroskoin pedagogisesta instituutista (nykyään osa Petroskoin valtion yliopistoa), työskennellyt Petroskoissa ja Kostomuksassa, missä hän sai vuoden 1996 "vuoden opttaja" tittelin. Hänen opetuskokemuksensa ylittää neljäkymmentä vuotta - 25 vuotta Karjalassa ja melkein kaksi vuosikymmentä Suomen pääkaupunkiseudulla.

Näiden pitkien opetusvuosien aikana hän on ansainnut monien perheiden kiitollisuuden.
Maantieteellinen sijainti
Toimitilamme sijaitsevat Vuosaaren metroaseman vieressä, Vuotie-kadun aseman vastakkaisella puolella (eli eteläpuolella), lähellä Ulappasillan jalankulkusiltaa. Etsi "Vuotie 39, Helsinki" mistä tahansa karttasivustosta löytääksesi tarkan sijaintimme.
Yhteyshenkilömme:
Puhelinnumero: +358 408 489 123
e-meil: kttkeskus@gmail.com
Tilaa facebook ja instagram
Osoitteemme:
222.042 Mustankivenraitti 7/Pohjavedenkatu 10 Vuosaari, Helsinki
Olemme lähellä metroasemaa Vuosaare
y-tunnus 2947490-4 rekisterinumero 222.042
© 2015-2019 KTTkeskus
© 2018-2019 Kebrin Gennadi sivusto
© 2014-2019 Vassileva Marina valokuva
KANSAINVÄLINEN Luova keskus
KOULUTUS
  • Oppituntia
  • Opettajat